NYTT KURS: GET COLOUR CONFIDENCE

 

Just in time for som serious colour inspiration to decorating your home…

Påmelding: kurs@roomdesign.no

 

Alle av oss har på et eller annet tidspunkt kjøpt feil farge til en vegg i soverommet eller stuen. Eller kjøpte en sofa og safet med et litt tradisjonell farget stoff, mens du egentlig ønsket å prøve noe mer spennende farge. Helhetsinntrykket i rommet ble ikke helt hva du hadde tenkt deg.  Og kanskje ser det nå mer rotet ut enn før?

Du er ikke alene. Jeg har selv gjort utallige mange møbel bomkjøp, og har malt veggen 3 ganger fordi den ikke matcher helt med resten av innredningen. Det hele fordi det var ingen harmoni og balanse i rommet. Utrolig ergerlig, kjedelig og frustrerende.

RoomDesign tar nå opp saken og har laget en inspirerende og lærerikt kurs for alle av oss som har vært gjennom dette. Jeg skal lære deg hvordan farger fungerer sammen, hvordan de påvirker stemning i et rom og hvordan sette sammen en super sofistikert men enkel moodboard til et rom hjemme hos deg.

 

Mitt mål: jeg ønsker å vise deg hvordan farger sammenlagt påvirker stemning i et rom og hva det gjør med oss. Med enkle grep kan vi forandre et rom til å bli mer sofistikert og mer personlig. Enkelt og ekkektivt.

Et kurs for alle som er

-nysgjerrige på farger -skal bygge hus – kjøpt ny leilighet – et nytt oppussings prosjekt på sikt – ønsker nytt inspill til farger de har hjemme – tenker å male et rom i huset eller ønsker kunnskap til å lage et farge moodboard. Det trengs ingen forhåndskunnskap.

 

Ditt eget moodboard med farger og stoff spesialt tilpasset til ditt neste prosjektet følger med deg hjem når kurset er over.

Tid: kl 10.30 – 15

Dato: Lørdag 14 april

Sted: Nygårdsgaten 2 a

Servering: Deilig lunsj med champagne! Oh yes:-D!

Pris: 1490,-

Påmelding: kurs@roomdesign.no

Maks 8 plasser per kurs så være rask!

Påmelding er bindende.