Mixing patterns

By 6. september 2011Patterns

Sometimes we need a little spicing up in our every day so why not mix it up a little. For those of us on a budget it’s an easy way of sprucing up the living room. A blend of different patterns can make a huge effect simply by just adding pleads, cushions, curtains or rugs on the floor to the living area. Here’s som inspiration…

From top, textures via Livingetc; living green room via Housetohome; sofa and wallpaper via Desiretoinspire; modern via Elledeco; stripes and flowers via Livingetc; sofa via Trendir; cushions via Housetohome.

 

Have a great day!

 

Love Lisa

 

Join the discussion One Comment

  • marit sier:

    Deilige farger…likte spesielt sofa og tapeter på bilde tre fra toppen(den grønne…fiiin), men alle de tre første bildene (spesielt) var inspirerende og deilige. Tror jeg må sy noen fantastiske puter for å få litt fargesprell og galskap inn i tilværelsen her.. :) (siden den grønne sofaen antagelig ikke matcher min lommebok … uhuu!)

Leave a Reply