Teve hyllene

By 4. oktober 2012My work

Teve Hylle fra Wiinberg i Danmark

Hei alle sammen,

Som avtalt sender jeg pris og litt info om Teve hyllene fra Wiinberg, Danmark.  Jeg følte meg veldig stolt av å kunne presentere Teve hyllen for aller første gang i Norge på Interiør&Bolig Messen i Grighallen siste helg.  Teve hyllene er laget av nydelig, solid utsøkt eik og hver enkelt hylle er håndlaget i en liten familiebedrift utenfor Kjøpenhavn hvor alle hyllene er laget med omhu og kjærlighet.  Dette er sjelden vare i dag.

Teve hyllene har utallige muligheter i bruk fra oppbevaring av bøker og magasiner, som nattbord, til utstilling av alt fra nips til blomster. Hyllene kan også  fungere utmerket som en romdeler. Mulighetene er mange, og det er ofte bare fantasien som setter grenser.

Da dette er første gang de er blitt presentert for det norske markedet, er de ikke tilgjengelig i butikkene ennå. Dersom det er noen som ønsker å kjøpe disse hyllene eller ønsker mer informasjon, kan dere ta kontakt med Heidi på epost  mail@wiinberg.eu  eller på telefon (+47 26242824). Wiinberg har også sin egen internettadresse(www.wiinberg.eu)

Vedlagt har jeg lagt ved dansk prisliste inkl. norsk mva. I tillegg kommer frakt på 1128,- dkr per adresse. Så jo mer du bestiller dess rimelige blir det.

Hilsen fra meg i RoomDesign

 

 For dem som ønsker priser, send meg email din så kan jeg gjerne sender dem til deg:-)

Leave a Reply