GJØR HJEMMET DITT VAKKERT

Har ikke alle et ønsker om et vakkert og stilig hjem?!

Påmelding: kurs@roomdesign.no

 

Vi ser mye inspirasjon på Instagram og Pinterest, men hvordan får du det til med et velbalansert og harmonisk rom? Det ser alltid fantastisk ut. Og det ser lett og ukomplisert ut. Hos deg selv ser det mer rotete ut? Det er meget frustrerende å ikke få til et velgjennomført stylet hjem.

Hvordan klarer alle disse stylister å få et rom til å se vakre ut?! Det er ikke alltid så lett, men vi skal lære deg alle hemmelighetene du trenger å style et personlig unikt hjem.

RoomDesign har laget en inspirerende og lærerik workshop for alle som trenge hjelp til styling av hjemmet sitt.  Vi ser nærmere på hvordan styling prinsippene funker, får orden i rotet, titter nærmere på en spennende ny måte å møblere et rom på, ser hvordan farger er det enkleste måte å forandre et rom på, og hvordan skaper vi stemning med belysning.

Det beste av alt er at vi har møbler fra HusetRaa til å leke oss med! OH YESS!

Jeg ønsker å vise deg hvilke tips og triks som faktisk VIRKER for å gjøre hjemme ditt mer vakrere. Vi trenger ikke alltid å kjøpe alt nytt for å gjøre et rom mer elegant eller kult! Vi bare trenger å se ting på en ny måte. Skap din helt unik stil!

Dette kurset er for alle som har – kjøpt nytt leilighet/hus – ønsker et mer personlig hjem – mer selvtillit i styling hjemme hos deg selv -ønsker å få prikken over en i huset. Om du har en klassisk, moderne eller foretrekker den minimalistiske stilen er det ingen hindring og lær en ny måte å dekorere på.

Du får din egen manual med deg hjem når kurset er over.

Bli med….!!!!

Tid: kl 17 – 19

Dato: onsdag 2 september 2020

Sted: Huset Raa, Siljustølvegen 2, 5239 Rådal

Servering: Fantastisk deilig grønn salat med brød og juice med kaffe og kake tilslutt! OH YES, VERDENS BESTE KAKE!!!!!

Pris: 990,-

Påmelding: kurs@roomdesign.no

Maks 8 plasser per kurs så være rask! Kurset holdes under forutsetning at det er minst 5 påmeldte.

Påmelding er bindende.