Hva kan jeg gjøre for deg?

Synes du det er vanskelig å dekorere hjemme? Du finner ikke den røde tråden? Kanskje du ønsker  deg ny vri i hjemmet ditt? Kanskje du ikke vet egentlig hvilke farger du skulle innrede med? Kanskje du har lyst på nytt tapet?

Nyhet! E-Design ditt drømmerom.

Spørsmålene og valgene blir fort mange. Noen ganger er det nok å ommøblere, og legge til mer belysning, eller bare oppdatere med nye møbler. Mange har flyttet inn i et hjem og bodd der noen år, men føler at det er vanskelig å «komme på» det store bildet/helhetsløsningen.

Roomdesign utfører:

  • Planløsning/spaceplanning
  • 3D visualisering
  • Belysningsplaner -materiale utvalg -møbleringsplanner -fargersetting -styling av rommet.
  • Produktlister/handellister
  • Detaljerte plansjer
  • Oppfølging er en selvfølge for det perfekte resultet

Spaceplanning Hjemme

RoomDesign hjelper deg hele veien med alt fra idè til planløsning, innkjøp, handlelister til salg og totalløsninger med håndverkere. Målet er å få et hjem med unik personlighet – akkurat slik du ønsker! En grundig analyse utføres hvor dine behov er i fokus, så vi kommer hjem til deg for å innhente nødvendige opplysninger om hjemmet og dine ønsker – og kommer tilbake for å presentere interiørforslaget. Her kan du få hjelp til alt fra; Farge, tapet, tepper, gardiner, belysning, møblering, valg av møbler, tips om smart oppbevaring og kjøkkenplanlegging.

Ta kontakt og finne ut hvilke boligpakke som passe deg.

Lets get started Ta kontakt i dag

Hjemmebesøk (meget populært!)

Noen ganger trenger en bare å få bekreftet egne tanker, og da kan jeg være tilgjengelig som en samtalepartner. Jeg kommer hjem til deg for 90 min og går gjennom de rom du ønsker – gang, bad, soverom, kjøkken eller stuen, og gir deg råd og ideer til; farger, tapeter, tepper, gardiner, belysning, møblering, valg av møbler, og tips om smart oppbevaring. Du stiller spørsmålene, jeg gir svarene! Sammen kan vi møblere og teste ut nye ideer om ønskelig.

PRIS  3950,- inkl. mva

Lets get started Ta kontakt i dag

Fargehjelp

Tenker du å male i huset, men står fast med fargevalg? Finner du ikke de riktige farger som gi et fin rødtråd gjennom huset?

RoomDesign tilbyr sin ekspertise med fargehjelp. Enten det er et rom eller et helt ny leilighet/hus vi hjelper deg med å finne den perfekte farger! Vi kan passe farge sammen til opprinnelig møbler eller tapet i rommet. En fin måte å ‘KICK START’ ditt neste interiør prosjektet.

Prisen inkludere et besøk hjemme hos deg (eller et digitalt møte) , etterfulgt av en presentasjon på mitt kontor (eller online presentasjon) med en skreddersydd moodboard, og du får et malingsplan som fiksferdig kan leveres til maleren.

Mindre stress og ikke mer feil farge velg.

PRIS fra: 6500,- inkl.mva per rom

Lets get started Ta kontakt i dag