Farger kan endre livet ditt

By 8. september 2016Colours, Good ideas, Kitchen, Tricks

Farge er noe av det mest transformative du kan gjøre for ditt interiør. Det koste ikke mye heller. Det begeistrer, provoserer, lager intriger, roer og leger oss, ja rett og slett får oss til å føle oss bra. Spørsmålet er, hvorfor velger så mange kjedelige hvite vegger? Hvorfor er vi redde for farger?

Mange snakke om at de mangler selvtillit til å bruke farger. La oss finne vår egen selvtillit og sette i gang.

m229_23

Bilde kredit: Montana

Farger brukes på mange måter til å fremheve karakteriserende detaljer i rommet, skape stemning og atmosfære. Lek med farger og skap en sofistikert stil, en klassisk ton-i-ton stil som er meget lett å få til. Mest av alt må DU like fargen, nei ikke bare like fargen, med elske den! Følg magefølelsen.

Finn din fargeinspirasjon – lag en inspirasjons board, samle på gamle interiør magasinbilder, samle inn stoffprøver, finn noen kule fargeprøver. En egen pinterest konto kan være nyttig å ha i denne kreative prosessen. Samle på alt som fanger øyet ditt, selv om du ikke vet helt hvorfor det gir deg en god følelse.

Det kan være en kjempegod ide å ta en titt rund i huset ditt, det kan hende du allerede har litt kunst, farger i teppet, eller noe i garderoben din som du liker og som du kan forsterke med fargenyanser.

Se opp og ut, inspirasjon finnes overalt i naturen. Farger i trær og blomster, fugler, på himmelen, eller på havet. Farger i naturen vil alltid funke sammen, super chic og fantastisk og lett å skape i hjemmet.

m229_20Bilde kredit: Montana

Ikke feig ut – det er mange som mister motet når de ønsker å bruke mørke farger på veggene. Mitt råd er å bevege seg mer over til den mørke siden. Når du først har tatt dette første vanskelige steget, lover jeg deg at du ikke vil ønske å gå tilbake til det hvite og kjedelige. Farger kan endre livet ditt. Du vil bli mer selvsikkert, dristigere og gi mer blaffen i hva andre folk tenker. Følg hjertet ditt når du begynner på ditt neste malingsprosjekt. Hva er det verste som kan skje? Du maler bare over det igjen, og samtidig brenner noen kalorier.

Vinn-vinn situasjon synes jeg:-)

 

 

Leave a Reply